Nieuws

Video: JPB ft Matarr – Ondersteboven

JPB ft Matarr – Ondersteboven
Vlaardingen, 9 mei 2014

Vandaag brengt JPB zijn nieuwe single uit in samenwerking met label – collega Matarr, genaamd: ‘Ondersteboven’. De samenwerking tussen JPB en Matarr is vernieuwend want op deze single krijg je The Best Of Both Worlds te horen. Op het nummer vertellen beide artiesten hoe zij de clubs op hun eigen manier op zijn kop zetten. ‘Ondersteboven’ wordt getypeerd als een regelrechte CLUB BANGER.

Hoewel JPB en Matarr collega’s van elkaar zijn, is dit een featuring die door de fans niet als vanzelfsprekend gezien wordt. Echter verliep de samenwerking tussen JPB en Matarr vlekkeloos en het resultaat spreekt boekdelen want ‘Ondersteboven’ is een clubhit die in alle clubs en op elk feest te horen zal zijn.

Meer nieuws over JPB:

Het is een periode stil geweest rondom JPB maar de rasentertainer heeft niet stil gezeten. JPB is hard bezig geweest in de studio met nieuw materiaal, waarbij ‘Ondersteboven’ het startschot is voor het uitbrengen van nieuwe singles. Dus het wachten is voorbij want JPB komt binnenkort met nieuw materiaal.

Meer nieuws over Matarr:

Voor Matarr is het ook een tijdje geleden sinds hij nieuw materiaal uitgebracht heeft. Maar voor hem geldt hetzelfde; het wachten is voorbij want binnenkort verschijnt de nieuwe mixtape en EP van formatie Scheme015 waar Matarr onderdeel van uitmaakt.
De single is geproduceerd door Serrano. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Wil je single kopen dat kan !.

Via I-Tunes: http://goo.gl/3Gi8aS

Via Spotify: http://goo.gl/thcw61

Via Deezer: http://goo.gl/tAjwd9

Bekijk de video onderstaand.

Voor meer informatie over ZJ Records, bezoek je www.zjrecords.nl. Voor boekingen mail je jpb@zjrecords.nl.

Video: Matarr – Ik Ben Zo

Vlaardingen, 14 Juni 2013

Vandaag brengt Matarr zijn eerste single van dit jaar uit. Nadat hij vorig jaar een state award heeft gewonnen met de beste EP van het jaar was het even stil rondom Matarr. De reden hiervoor is dat de ZwareJongenZ artiest in alle rust bezig is met 2 gloednieuwe projecten. Hoe en wat komen jullie natuurlijk zo snel mogelijk te weten.

Nu even alle aandacht op zijn nieuwe single en video “Ik ben zo”. De goedlachse Matarr, die niet vies is van een feestje, wordt gekenmerkt door zijn ruwe en realistische manier van rappen. Er zijn weinig artiesten in Nederland die de pijn van de straat zo goed kunnen vertalen met rap skills zoals Matarr dit doet. Ditmaal laat hij je wederom nadenken en stilstaan bij een situatie die je niet in eigen handen hebt, of toch wel? Een zwerver die op straat leeft, hoe komt hij daar? Dit zijn allemaal vragen waar je antwoord op krijgt door het zien van de video. Het nummer op zich moet je doen beseffen wie er voor je is op de momenten dat je ze nodig hebt.

De single is geproduceerd door Ramillion beter bekend als Ra-O. De cover van de single is ontworpen door www.tibomedia.nl. De video is geregisseerd door Mike Static.

Bekijk de video onderstaand.

Beluister de track op spotify en zet hem in je favorieten. KLIK HIER.

Voor meer informatie of boekingen over ZJ Records en Matarr, bezoek je www.zjrecords.nl of www.matarr.nl.

Volg Matarr op Twitter: @matarr

Like Matarr op Facebook: https://www.facebook.com/matarr.drammeh.3

Hot o Twenty Radio: Matarr te gast

Het houdt maar niet op! Matarr lijkt overal te zijn. “De Gang Van Zaken” krijgt in elk geval de nodige aandacht. Het is ook de aandacht dat het verdient!

Matarr was live aanwezig in de studio bij Hot o Twenty. Het is een leuke uitzending geworden! Matarr laat zelfs wat horen!

Ben je benieuwd?

Klik dan op onderstaande link om de uitzending te beluisteren.

Hot o Twenty Radio: Matarr te gast

 

Beeldinterview RapTalent: Matarr – De Gang Van Zaken

RapTalent bezocht Matarr in de ZJ-Studio. Matarr vertelt hen over de opbouw van zijn plaat en wat hij ervoor nodig had om tot een dergelijke plaat te komen!

Volg zijn woorden in het video-interview door te klikken op de onderstaande link.

Beeldinterview RapTalent: Matarr – De Gang Van Zaken

 

 

State Radio: Wat Anders – Matarr & Extince

De gang van zaken is dat “De Gang Van Zaken”  enorm veel aandacht geniet vanuit de markt. Matarr spreekt erover met verschillende media en weet ze constant te verrassen.
Ditmaal was Matarr te gast bij het welbekende radioprogramma: Wat Anders.

Venz & Jiggy, wie de leiding nemen in dit radioprogramma, nemen Matarr en DGVZ onder de loep.

 

Beluister de uitzending door op onderstaande link te klikken.

State Radio: Wat Anders – Matarr & Extince

 

Raptalent recenseert: Matarr – De Gang Van Zaken

Raptalent heeft de aanstaande debuut-EP van Matarr beluisterd en gerecenseerd. In een kort beschreven artikel beschrijven zij het gevoel en het idee dat zij krijgen bij de EP.

Klik en lees via onderstaande link de recensie van Raptalent.

Raptalent recenseert: Matarr – De Gang Van Zaken

 

Musicplace Artikel Matarr: ‘De Gang van Zaken EP bevat meerdere verhalen’

Iedereen ondersteunt de promotie van de aanstaande EP van Matarr. Zo ook, Musicplace. Zij reisden af naar Rotterdam om in de ZJ-studio een intrigerend interview af te nemen bij Matarr.

Het artikel beschrijft Matarr en “De Gang Van Zaken”.

Lees het artikel door de klikken op de onderstaande link.

Musicplace Artikel Matarr: ‘De Gang van Zaken EP bevat meerdere verhalen’

 

3Voor12 Artikel: Matarr: “Mensen rekenen in hun hoofd mijn salaris al uit”

Naast de plaatsing van de EP “ De Gang Van Zaken op Luisterpaal, ging 3Voor12 ook in gesprek met Matarr. Een dieptegesprek met Matarr leverde een mooi artikel op. Lees het artikel welke is geschreven door Atze de Vrieze.

Klik op onderstaande link op het artikel te lezen.

3Voor12 Artikel: Matarr: “Mensen rekenen in hun hoofd mijn salaris al uit”

 

HipHopKing interviewt Matarr

In het kader van “De Gang Van Zaken” is ook HipHopKing langs geweest om te peilen wat de echte gang van zaken is. Zij stelden de vragen en Matarr gaf antwoord.

Lees het interview door op onderstaande link te klikken.

HipHopKing interviewt Matarr

 

Luisterpaal: Matarr – De Gang Van Zaken

Vanaf vandaag is de aanstaande EP van Matarr te beluisteren via luisterpaal. Vanaf 24 februari is de EP exclusief te downloaden op www.puna.nl.

Klik op onderstaande link om de “De Gang Van Zaken” alvast te beluisteren.

Luisterpaal: Matarr – De Gang Van Zaken